fredag 17. februar 2012

Søt og enkel babykjole

Som eg nevnte tidlegare så har eg kome inn i ein babyperiode. Eg vil aller helst kun strikke babyklede, rett og slett fordi det er søtt og det går fort. Problemet er berre at eg ikkje har nokon å gi det bort til foreløbig, men det har eg løyst med å oppette ei gåve-eske som alt dette blir plassert i. Problem nummer to er at eg eigentleg skal strikke mariuskofte til kjærasten... Det nyaste tilskuddet er denne søte kjolen: 

Hullbord nederst

Perlestrikk og søte hjerteknappar

Mønster: Super Simple Baby Tunic
Garn: Duett fra Sandnes
Garnmengde: ca 1,5 nøste
Pinne: Nr. 4
Størrelse: 0-3 mnd.

7 kommentarer:

 1. Det er nok flere enn deg som er inne i en babyperiode:) Det er jo så morsomt å strikke smått! Problem nr. 1 kan vel egentlig ikke kalles et problem, er jo alltids kjekt å ha noe slikt liggende. En dag får man jo bruk for det uansett;) Problem nr. 2 er nok verre... Synes selv det er kjedelig å strikke noe som mottakeren allerede vet om! Ha en fin helg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Nå har eg starta å jobba med problem nr 2, fant ut at det berre er å sette i gong og bli ferdig med det :P Jo fortare eg blir ferdig, jo fortare kan eg strikke babystrikk! ;)

   Slett
 2. Skulle så gjerne hatt mønster på denne jeg.
  Kan du dele det med meg ?
  Britt Laila

  SvarSlett
  Svar
  1. Det kan eg vettu, for denne ligger gratis på nett (link er under bildet). Men viss du vil eg skal sende den til deg så er det bare til å sende meg adressa di :)

   Slett
  2. :-)

   Er så dårlig i engelsk...........
   Så hvis du har oppskrifta på forståelig norsk så vil jeg gjerne ha den av deg ;-) :-)

   Med vennlig hilsen BrittLaila K. Fauskrud

   lailafau@online.no

   Slett
  3. Du skriver att du har strikka i Duett fra Sandnes garn.
   Mener du Mini Duett da ??

   BrittLaila

   Slett
  4. Eg har den ikkje på norsk dessverre, eg strikka etter den engelske oppskrifta. Så då er det vel kanskje ikkje vits at eg sendar den, mtp at du berre kan gå innpå linken. Når eg skriv Duett så meinar eg Duett, frå Sandnesgarn, men det er gått ut av produksjon nå dessverre. Det er tjukkare enn mini duett :) Men du er jo ikkje nødt til å bruke dette garnet :)

   Slett

Eg blir kjempeglad om du legg igjen ein liten hilsen :)