torsdag 15. mars 2012

FERDIG!

Neida, ikkje med heile kofta, men bolen er ferdig. Og det er da eit skritt fram, er det ikkje? Det føles i alle fall ganske godt. Nå gjenstår berre armane og monteringa da. Kanskje det er eit håp om å bli ferdig til påsken likevel? 

Ein stykk ferdig bole!

Mariusmønster i svart, kvitt og raudt

9 kommentarer:

 1. Hei Marie.

  Denne ble bra fin da:) ikke rart det har tatt tid :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det! Er veldig spent på det endelege resultatet :)

   Slett
 2. Skikkelig tøff blir den! Så overskriften på innlegget ditt og det var nesten så jeg fikk hakeslepp;P Men ermene går fort, tror du klarer deg fint til påska, du er jo strikkexpressen;) God helg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Eg håpar jaffall at den blir bra. Min kjære har fått streng beskjed om at denne SKAL brukast UANSETT korleis den blir sjåande ut, for liten, for stor, ingen unskyldning ;) Hehe, var meininga at dykk skulle bli litt lurt :P Nå er eg på arm nummer to, så det går på fram!
   God helg ja!

   Slett
 3. Kjempefin! Nermer seg ferdig nå! :)

  Jeg er ferdig med Mariusgenseren til min sønn nå. Ser du har laget et innlegg om hvordan den skal monteres. Det var supert! Skal studere det før jeg går i gang. Blir litt skummelt første gang, liker ikke tanken på å klippe i genseren.. :)

  God helg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det! Ja nå gjenstår det kun ein arm og montering :)

   Så bra at innlegget mitt kan kome til hjelp :) Det er alltid litt skummelt fyrste gong, men det er faktisk ikkje så vanskeleg. Berre pass på å sy med små sting før du klyppar, slik at det ikkje raknar, så går det nok bra :)

   God helg!

   Slett
 4. Wow, nå er du snart ferdig! God innsats :D Heldig mottaker, tipper han gleder seg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Mhm, det er ikkje så mykje så gjenstår, men dog det som er mest keisamt :P Trur faktisk at eg gler meg meir enn mottakaren ;)

   Slett
  2. Hehe, kan jeg tenke meg! Alltid artig å pynte kjærsten til påske;)

   Slett

Eg blir kjempeglad om du legg igjen ein liten hilsen :)