lørdag 16. november 2013

Ferdigstrikk

Gåveeska, eller gåveveska for min del, berre veks og veks. Detter til tross for at det er graviditeter i øst og vest. Men det er jo mest gøy å strikke noko nytt når nyheita om ein ny verdsborgar kjem. Derfor minkar aldri denne gåveveska mi, heller motsatt. Og eg strikkar ofte utan "mål og meining" kun fordi oppskrifta ser gøy ut! Men eg klagar ikkje, eg nyt synet av ein stor haug ferdigstrikk! 

                        

Min fine lille strikkehaug fekk ein skikkelig opprydning i sommar, der alt blei merka og organisert. Herlig! Det aller meste er blogge om før, men det er nok eit par ublogga ting der også, som eg får sørge for å få på bloggen! 

Sjølv om det kanskje ikkje ser ut som det, så gir eg faktisk bort ein del også! Har du ein slik strikkehaug eller blir strikkeplagga tatt i bruk så snart dei kjem av pinnane? 

14 kommentarer:

 1. FOR en gaveveske! WOW! Jeg har en gavehaug, men etter minien kom har den minket mer enn den har økt og den vokser ikke akkurat lengre :/ MEN gaver blir det, bare det at de blir mer direkte strikket for anledningen ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe, ja den veks stadig. Eg har jo ikkje eigne ungar, for då hadde den nok ikkje vore så stor, men nå kjem det fleire og fleire babyar rundt meg, så den vil nok kanskje minke etter kvart :)

   Slett
 2. Wow, for en samling! Jeg klarer aldri å samle opp gavekasse egentlig. Har alltid så mange planlagte prosjekter, at det er lenge siden eg strikket noe uten mål. Strikker jo desidert mest til egne barn, men lager også masse jule/bursdags/barselgaver. Så det meste blir raskt tatt i bruk. Skulle aller helst strikket enda mer! :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe, ja slik er det når ein ikkje har barn sjølv, då klarer ein å samle seg opp ein haug. Reknar med at haugen minkar drastisk om eg skulle fått eigne :)

   Slett
 3. Jeg har også en sånn strikkehaug, ja. Den består ikke av så mange plagg, akkurat. Men det er mye annet der. For jeg gjør ofte som deg - strikker uten mål og mening, kanskje bare fordi oppskriften ser gøy ut. Jeg syns det hadde blitt kjedelig om jeg bare skulle strikke med en plan, et mål for øyet. Så får det heller bli en haug med mye forskjellig. Det er jo veldig snedig i blant å ha en sånn haug å ta av om man trenger en gave! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Å strikke utan mål og meining er det beste syns eg! Då kan ein berre strikke akkurat det ein vil, og det vil uansett kunne bli brukt ein dag :) Og det held også strikkelysta oppe :) Og ikkje minst, så er det veldig hendig om ein skulle trenge ei gåve i siste lita!

   Slett
 4. Oj oj, hvilken produksjon! Det meste mitt blir gitt bort eller brukt av meg selv med det samme. Har et par plagg liggende i tillegg til nylig strikka julegaver.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk takk! :) Eg jobbar med å kvitte meg med lageret, men det går sakte! Meir blir stadig produsert :P

   Slett
 5. La merke til den hvite trøyen uten armer. Hvilken oppskrift er det? Har du blogget den?

  Åse

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er babytrøye fra Strikk til Nøstebarn. Eg har blogga om den her: http://strikkexpressen.blogspot.no/2012/10/babytrye.html

   Slett
 6. Wow, for en haug og så utrolig mye vakkert! Jeg har også en haug som bare vokser og vokser, men nå venter jeg endelig baby og da er det jo utrolig stas å ha en hjemmelaget garderobe! Dette får du nok bruk for:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Forhåpentligvis kjem alt til nytte ein dag! :)

   Slett

Eg blir kjempeglad om du legg igjen ein liten hilsen :)