torsdag 2. august 2012

Seksti, tallet er 60!

Er ein smule lei desse små runde her, men nå er målet nådd. Seksti. 60 stk av desse her har eg laga. 20 i kvar av dei tre fargane. Desse var nokså keisame å lage, men heldigvis er neste steg noko kjekkare :) Eg har vurdert å utvide teppet mitt noko meir utover desse 60, men eg kjennar eg måtte revurdere det. Det må isåfall tas på sikt, for fleire slike orkar eg ikkje lage nå, men det går nå på fram da! :P 

Fortsettelse følger...

Eg har oppdaga ein ny funksjon her på blogspot. Nemleg det å planlegge innlegga til å publisere seg sjølv på eit tidspunkt eg har valgt. Genialt! Det gjer det faktisk mogleg å la bloggen leve sitt eige liv mens eg er i KROATIA! Hihi, ja for når dette innlegget blir publisert så er eg på øyhopping i Kroatia! Livet er herleg! :)

2 kommentarer:

  1. Tålmodighet har du hvertfall - 60 stk er mange! God ferie! :))

    SvarSlett
    Svar
    1. Hehe, ja men eg kjennte det virkelig tærte på siste restav tolmodigheita når eg var kome til 60 og da! Og blei sjølvsagt ekstra sint når eg innsåg at eg nok har hekla litt stramt slik at eg sikkert må hekle endå fleire for å få den størrelsen eg vil på teppet :P Har endelig fått litt internett på turen, men greit å sjå atbloggen fiksarsegsjølv :)

      Slett

Eg blir kjempeglad om du legg igjen ein liten hilsen :)