torsdag 20. september 2012

MerinoMania!

Jippi, det er salg igjen! Blir alltid så glad når et av mine favorittgarn kjem på salg! :) Drops har nemleg MerinoMania fra 18.september til 9. oktober. Som det ligg i navnet "MerinoMania" er det sjølvsagt merino-ull som er på salg! Merino Extra Fine, Baby Merino og Big Merino kostar nå kun 26,-. Hurra x3! Eg er så heldig å jobbe rett ved garnbutikken Tjorven, og dei har kjempeutval av Drops-garn, så eg stakk innom etter jobb og raska med meg nokre nøster ;) Hverdagsluksus! 

Løp og kjøp!


4 kommentarer:

 1. Garnsalg i mitt hjerte! Har du testet ut Babymerinoen? Tror jeg må kjøpe mer når jeg kommer meg sørpå til uka, var dårlig utvalg på butikken min her i nord:/

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja <3! Har testa babymerinoen ja, elsk! Like deilig som dei andre garnsortene! Sitt å strikkar med Big Merino nå for fyrste gong :) Eg har ein drops Superstore RETT ved jobben, fint med lett tilgang ;)

   Slett
 2. Heisan :O) For en flott blogg du har :O) Jeg har nå endelig skjønt hvordan jeg strikker tommel med kile på votter pga av deg :O))) Har strikka i alle år men ga opp votter pga tommelen :O) Vanlig tommel var greit men det var den kilestrikkinga som plundra det til for meg :)Kommer gjerne innom hit igjen , klem fra Bente.

  SvarSlett
  Svar
  1. Så gøy å høyre! Er jo nettopp derfor eg lagar slike innlegg :) Fint å kunne hjelpe til!

   Kjempe hyggelig om du tar turen innom igjen :)

   Slett

Eg blir kjempeglad om du legg igjen ein liten hilsen :)