søndag 20. januar 2013

Nytt besøk hos Pickles

Før jul tok eg meg ein tur til Pickles for å kjøpe inn garn til nokre nye prosjekt.

Pickles, uansett ver!

Nyinnkjøp garn. Det har allereie påbegynt prosjekt av noko av dette garnet :)
Når eg var det borte så var det konkurranse kor ein kunne vinne ei pickles nye favoritter bok, og trur du ikkje at eg vann? Eg har boka frå før, men ho skal nok komme til nytte på eit vis denne boka også :)

7 kommentarer:

 1. Herlig garn, og grattis med premie :-)

  Klem Siv

  SvarSlett
 2. Heldig! Artig med vinnerlykke :D Men du, når du kjøper hesper, hvordan angriper du de før du strikker? Mulig jeg spør helt dumt her, men har aldri brukt det før.. Kjøper bare nøster :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Neida, det er ikkje så dumt spørsmål, har lurt på det same sjølv ein gong i tida ;) Men eg har fått eit hespletre av mamma, ein slik som du legge hespen rundt og så kjøpte eg på Ebay ein garnvinde (usikker på kva det heitar), som du tar tråden rundt og sveiver rundt til du får eit fint nøste. Mulig litt dårleg forklaring, så kanskje eg skal legge ut eit bilete i eit innlegg ein gong heller ;)

   Slett
  2. Fant faktisk eit innlegg som eg hadde gløymt ut her som visar det:
   http://strikkexpressen.blogspot.no/2012/03/mens-me-ventar.html

   Slett
  3. Takk for svar, nå skjønner jeg :D Svigermor har sånt opplegg tror jeg, for hennes nøster ser alltid sånn ut, så jeg får vel låne der!

   Slett
  4. Litt mer mas nå:p Skal til Oslo i morgen, så vurderer å ta turen innom Pickles. Er det verdt turen? Hvordan er prisene på garn der? :)

   Slett
  5. Woops, skulle svare etter jobb i går, men det blei så seint at eg gløymde det :P men det kjem litt an på kva du skal der, eg syns det er koselig å ta turen, spesielt om eg har sett meg ut noko eg vil strikka. Prisane er typisk strikkebutikkpris, så er ikkje superbillig, men greit nok. Fordelen er du får andre typer garn :) men det er jo koselig å ta turen og du kan jo ta en kaffe på ein av dei koselige kaféene på grünerløkka i samme slengen ;) men husk at dei kun har oppe på torsdager og lørdager :)

   Slett

Eg blir kjempeglad om du legg igjen ein liten hilsen :)