lørdag 9. mars 2013

Strikkexpressen, nå også i bokform!

Sjå kva som kom dumpande ned i postkassa mi nå på nyåret;
Tre stk bloggbøker rett frå pressa!

Dette er det mest geniale eg har vore borti! Eg har brukt denne sida: Blog2print, inspirert av bloggen til Meretemonstermønster. Her tar du rett og slett å skriv inn bloggadressa di, dato til/fra når du vil ha boka frå og vips! der har du ei bok! Det er også mogligheiter til å redigere litt, legge til bilete på framsida osv. Men det tar ikkje lange tida og ikkje er det særlig dyrt syns eg, det var verdt kvar ei krone. Eg betalt i underkant av 500 kr for den tjukkaste boka som er på 160 sider(?!), inlkludert frakt. Heeeeilt overkommelig for så bra resultat :)


Eg har laga ei bok frå kvart år eg har blogga. Derfor er boka frå 2010 nokså tynn, eg starta jo på slutten av året. 2011 er ganske tjukk, mens 2012 er sterkt prega av at det var siste halvåret på masteren + starta i jobb, så den er noko slankare. 

Eg blei ganske fornøgd med kvaliteten også:

Boka frå 2012

Baksida

Mariusjakka mi frå 2011

Sokkar og Paris i 2012

Artikkel frå den gongen eg vart helgas blogg våren 2011

Mykje produksjon
Himalaga av Marie
No har eg bloggen for evig og alltid i papirform, noko eg syns er stas! Kjempekjekt å bla gjennom bøkene og sjå kva eg har laga opp gjennom åra. Dette blir nok fast tradisjon! Kven skulle vel tru at eg ein gong sko skrive, ikkje berre ei, men 3 bøker? Hihi, superstas! ;) 

13 kommentarer:

 1. Dette er artig :-) Jeg fikk også den tredje boka mi her forrige dagen. Jeg starta opp i januar 2010, så jeg har fått fulle bøker (jeg har droppa kommentarene). Jeg har bestilt fra samme sted som deg. I fjor var jeg så uheldig å slette alle bildene i bloggen min, og da var det veldig fint å ha den i bokform - jeg har retta opp halvannet år, men ikke hatt tid til å rette opp resten. Ser du har vært litt sprekere enn meg i hvordan boka ser ut - mine er svarte med bilde av meg de ;-)

  Fortsatt god helg - klem Siv

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, eg også droppa kommentarane, boka ville då blitt så kjempetjukk og dyr :P Men eg er superfornøyd med resultatet i alle fall! :)

   Slett
 2. Så artig! Flotte minner å ha, og ikke minst å vise frem :) Mon tro om jeg noen gang får gjort det.. Sikkert ikke, går ikke så fort her i gården :p

  SvarSlett
  Svar
  1. Mhm, og tru meg, dei blir dradd fram ved ein kvar anledning! ;)

   Slett
 3. Åj! Genialt!! Sånn vil jeg også ha! Husker ikke heeelt hva jeg strikka når, og datoene på innleggene på blogspot stemmer jo ikke ettersom jeg (du!) flytta alt over på blogspot fra blogg.no... Hvordan gjorde du det?:)

  Kjempefine bøker, og absolutt verdt å ha!:))

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, ikkje sant? Dette var faktisk ein av grunnane til at eg flytta fra blogg.no og blogspot :) Har du fått andre datoer her på blogspot enn på blogg.no? Eg har ikkje kontrollert mine datoar, har berre antatt at dei stemte :P

   Bøkene er gull verdt, kjempegøy å ha! :)

   Slett
 4. Nå har jeg bestilt en jeg også. Spent!

  SvarSlett
 5. Det var en god ide! :) de så inspirerende ut de bøkene :)

  SvarSlett
 6. Bare et spørsmål, måtte du betale noe toll? Siden de blir kostende over 200 kr?

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei, eg betalte ikkje toll. Trur ikkje det er det på bøker, men veit ikkje om det gjeld slike bøker, sidan dei er laga på bestilling. Men av ein eller annan grunn skreiv produsenten ein lågare pris utpå pakken enn kva han kosta, så eg kom uansett under. :)

   Slett
 7. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
  Svar
  1. Det svarte eg nettopp på ovanfor, og svaret var nei.

   Slett

Eg blir kjempeglad om du legg igjen ein liten hilsen :)