fredag 29. juni 2012

Kjøkkenkluter

Ny leilighet, nytt kjøkken, ny kjøkkenmaskin. Og den måtte sjølvsagt vera lilla! Den er så fin! Har laga nokre kjøkkenklutar for å gjere det litt meir personlig. Vel, det var også litt fordi både strikkepinnar, garn og oppskrifter var litt på ville veier midt oppi denne flyttinga. Og fann eg rett garn til prosjektet eg ville starte på, så skal eg love deg at då fann eg enten ikkje rette pinnar eller så var oppskrifta fordufta. Då var det greit med kjøkkenklutar, rette pinnar hadde eg og garn kjøpte eg. Det skal vera godt når alt er på plass, og flyttesjauen er over! 

Lilla, lilla og lilla

6 kommentarer:

 1. Stilig! Blir ikke dårligere av at jeg er glad i lilla ;) Lykke til med flyttesjau. Det er noe av det kjedeligste som fins, men det blir veldig bra til slutt :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei, alt blir bedre i lilla ;) Takk for det! Det føles som det aldri tar slutt!

   Slett
 2. For noen fantastiske farger! Ikke så greit å ha oversikt over alt en har av oppskrifter, pinner og garn til en hver tid.. og spesielt ikke når det er i flyttelasset et sted.. har jo nettopp flytta inn i hus selv, og ting tar tid:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja lilla er jo så fiiint! :) Men nå begynner det heldigvis sakte og sikkert å bli litt meir orden på oppskrifter, garn og strikkepinner. Det ligg framleis i sekker og esker, men nå veit eg i det minste kor det er :P Har vore så mykje borte at det ikkje har blitt rare tida til å pakke ut og det hjelper heller ingenting at vi ikkje har fått møbler endå :P

   Slett
 3. Lilla KitchenAid! Herlig! Har ni i rosa, elsker den :) Men lilla var fint også ;)

  Ha en fin søndagskveld!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja lilla kitchenAid MÅTTE eg berre ha :P Det stod ei stund mellom lilla og rosa, men endte nå opp me lilla da :)

   Slett

Eg blir kjempeglad om du legg igjen ein liten hilsen :)