lørdag 13. oktober 2012

Strikkelykke #2

For alle som ikkje har fått det med seg: PICKLES HAR KOMT MED NY BOK!!! Denne har eg venta lenge på, gleda meg, venta, gleda meg, venta. Men nå er ho her! Lucky me hadde eit gåvekort liggande frå Pickles, så nå er boka bestilt! :) Kan nesten ikkje vente til ho kjem i postkassa!

Ny bok; JIPPI!
 Og best av alt, har dykk sett ALLE dei fine oppskriftene som er med i boka? Så og sei alle oppskriftene eg har hatt lyst til å strikke i det siste er med, jippi! 

Denne helga er det "fiks-ting-i-leiligheten-helg", så det skal henges opp lamper og bilder etc. Men innimellom slaga så har eg også "gjør-ferdig-strikkeprosjekter-som-har-ligget-lenge-helg". Så det blir også strikka ferdig, montert og festa knappar på. Så nå byrjar det å bli ein fin liten haug med ting å vise fram på bloggen :)

God strikking!

4 kommentarer:

 1. Åååå så kjekt at du deler sånt, hakke fått med meg noe fra det ooo store utland. Kanskje dette må bli min før julsgave te meg selv :) Kos deg med boken!

  SvarSlett
  Svar
  1. Fint å kunne vera til hjelp! Mi bok dumpa ned i postkassa i dag *lykke*! :DD

   Slett
 2. Åå, spennende:) Har du den første boka også? Fikk litt lyst på den nå :p Hvordan er mønstrene i boka syns du? Er det flere størrelser pr mønster enn det er på nettsida?

  SvarSlett
  Svar
  1. Sjølvsagt har eg fyrste boka også ;) Boka kom i posten eg i dag og eg ELSKAR ho! Sjukt månge fine oppskrifter, vil strikke ALT :P I boka er alle størrelsane oppskrifta er i, så er veldig greit sånt sett :) Kan anbefala begge to på det varmaste!
   Pickles <3

   Slett

Eg blir kjempeglad om du legg igjen ein liten hilsen :)