mandag 6. januar 2014

This is knit

Før jul var eg med kjærasten til Irland, der me var nokre dagar i Dublin blant anna. Som alltid når vi skal til større byar hadde eg søkt på forhånd om det var nokon bra strikkebutikkar. Eg fann ein som såg lovande ut; "This is knit", og kryssa fingrane for at eg skulle finne den. Og tilfeldigvis så fann eg denne plutselig inne på eit lite kjøpesenter. Det var ein veldig koselig butikk i grunn! Og for ein gong skyld så hadde dei Knit Pro-pinnar, min favoritt! Det er ikkje så ofte eg finn desse når eg er i utlandet, men blir like glad kvar gong! Det er jo mykje kjekkare å kjøpe desse når du får dei billigare enn i Noreg! Eg hamstra inn med pinnar og kjøpte også litt til venninner osv. 

This is knit

Kjempesøtt skilt

Mykje garnutvalg!

Meir garn

I overetasjen var det bøker og hefter
 Sjølv om det kun var strikkepinnar eg gjekk ut derfra med, så var det også eit godt utvalg av garn der. Personale vare også superhjelpsomme. Kan anbefale på det varmaste alle strikkerar som skal til Dublin om å ta turen innom hit! Den ligg midt i sentrum!

Eg måtte også sjølvsagt sjå etter strikkebøker når kjærasten ville inn på bokbutikk, veit jo aldri om ein kan finne noko bra!

Eg fann denne og syns den var veldig morsom! Men den fekk dessverre ikkje bli med heim! Perfekt gåve til ei venninne som har lyst å lera seg å strikke.


Likevel fann eg to bøker som var så heldige å få bli med meg heim i kofferten:


"Lullaby Knits" og "Baby Booties and Socks". Den fyrste boka har eg høyrt mykje om, både på godt og vondt, så det blir spennande å sjå om eg får strikka noko frå den. Bok nummer to hadde eg ikkje høyt om før, men det var veldig mange fine babysokker inni den! 

Eg syns fangsten i Dublin blei bra, sjølv om det ikkje blei så mykje shopping utanom dette! 


4 kommentarer:

 1. Dublin virker som en spennende og koselig by å reise til. Kjekt å høre og se de har en så bra strikkebutikk. Mange fristelser i hyllene der! Du var jo god syns jeg som klarte å komme deg ut derfra med bare pinner og bøker ;)

  Ha en fin søndag videre!

  SvarSlett
  Svar
  1. Dublin er absolutt å anbefale! :) Og det er jo ein kjempebonus når det er ein bra strikkebutikk der i tillegg! :)

   Slett
 2. Jeg har også garn derfra.En venninne av meg var der,og jeg sjekka ut butikkene på nettet og hun sporet de opp.Har masse fint garn der,og de nøster opp for deg mens du kan Gjøre andre ting.Anbefales.

  SvarSlett
  Svar
  1. Heilt enig, anbefaler virkelig denne butikken :)

   Slett

Eg blir kjempeglad om du legg igjen ein liten hilsen :)