søndag 29. januar 2012

Trekk til iPad

...sjølvasgt i Mariusmønster! Kjøpte ein iPad nå når eg var i USA til meg og min kjære :) Den er nå i Oslo med kjærasten min, og med ein slik vims til kjærast måtte eg sjølvsagt strikka eit etui til han, slik at den framleis er i eit stykke når eg kjem over igjen :P Mønster: sjølvkomponert
Garn: Mor Aase, Rubin og restegarn
Pinne: nr. 3 (trur eg)

Eg blei ikkje heilt fornøgd med denne, fann ut etterpå eit par ting eg ville ha endra osv. Pluss eg trur at det vil bli finast å sy trekk inni med glidelås, så det får eg gjera når denne tar turen over til Bergen :) 

11 kommentarer:

 1. hehe, naa lo eg litt, du er saa snaale, strikka alt te ka som hest. Men den va stilig, naar eg kjope meg ipad (om det nigen gong sjer) saa ska eg bestilla ein sonner sjaa deg:P Savne deg kjaere:)

  SvarSlett
 2. Skikkelig tøff! Marius..o elsk! Fargekombinasjonen var tøff også.. har faktisk aldri sett for meg marius med den blåfargen.. rart egentlig for marius til jente kan jeg se for meg i alle rosa-og rødtoner, men marius til menn har alltid vært de tradisjonelle fargene:p

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Hehe, med tanke på at eg hadde kjøpt rosa cover til skjermen så måtte eg nesten ha litt meir maskunline fargar på coveret ;) er mange fine "guttefargar" til marius også :)

   Slett
 3. kjempestilig! Jeg strikket og tovet et trekk til min pad også :)

  SvarSlett
 4. Du er så kreativ:) Har litt lyst å strikke en sånn til macen min, men lurer på om det blir mye "rusk" på skjermen hvis man ikke har trekk på innsida?

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Hmm....det veit eg ikkje, for på trekket til macen min så har eg sydd trekk inni. Planen er også å gjere det på denne til iPaden, men der har eg eit cover over sjølve skjermen. Men det går fort å sy trekk til da, så er eigentleg ikkje noko problem :)

   Slett

Eg blir kjempeglad om du legg igjen ein liten hilsen :)