fredag 17. juni 2011

Raverly.com

Veit at eg har nevnt denne sida før for lenge sidan, men nye lesarar har kanskje ikkje fått det med seg, og det er absolutt ei side å besøke! Raverly.com er ei samleside for strikkeglade mennesker kor du kan finne mønster, inspirasjon og du kan legge ut dine eigne prosjekt (folk kan då kommentere på desse osv). Mange av mønstera er gratis, f.eks. vaffelsokkane eg har strikka. Det var også her eg fann mønsteret til uglesokkane eg har laga, men dette må kjøpast. 

For å kunne benytte denne sida må ein vera medlem, men det er gratis! :D Du kan registrera deg her :) Eg anbefale på det sterkaste at alle strikkeglade som ikkje har gjort det allereie til å opprette seg ein konto her. Dette er ei utruleg fin inspirasjonskilde, og det er mange gånger eg er inne der og surfer etter nye prosjekter.Ha ei fin strikkehelg! :)

2 kommentarer:

  1. Hei Marius genser i rund sal til herre ... Hvor er det mulig å finne oppskrift??

    SvarSlett
    Svar
    1. Eg veit ikkje om dette finns da rund sal blir ansett som "jentete", så eg har kun sett denne i dameversjon. Men det går jo an å ta utgangspunkt i dameversjonen men berre kutte ut innsvingningen i bolen f.eks? :)

      Slett

Eg blir kjempeglad om du legg igjen ein liten hilsen :)