torsdag 29. desember 2011

Mi fyste ullbukse

Dette har eg aldri prøvd før, men eg har sett så mange flotte ullbukser rundt på bloggane her, så eg måtte berre prøve :) Den blei sjølvsagt marius-inspirert, fant ut at den ville passe fin fint saman med genseren eg strikka for litt si. Eg tok utgangspunkt i eit mønster på monsterbukse, men laga ho slik eg ville mtp. fargar osv :) 

Framsida
Baksida


Detalj på baksida; Amalie
Dette er fyrste gong eg prøvar meg på maskesting,
 og det gjekk nå så som så :P
Detalj nede på foten
Mønster: Monsterbukse med egen vri
Garn: Rubin
Pinne: nr. 4
Størrelse: 1-2 år

Eg lurar meg på om buksa kanksje blei ein smule for lang, men då er det jo berre til å brette ho opp så kan ho brukast lengre! Eg skal gå i dag å overlevere heile settet, det vil kome eit bilete av heile settet samla etter kvart :)

6 kommentarer:

 1. Så stili! Sku hatt en sånn i størelse 23 år ;)

  SvarSlett
 2. Hei på deg:) Du har strikket en veldig fin bukse med din egen lille vri,,og både farger mønster og navnet har du fått til med topp karakter:)Flink du:) Skal bli artig og se hele settet sammen også,,så kommer innom og titter når det er nytt bilde her:) Kos deg og ha en fortsatt glad strikkelyst i det nye året som snart kommer:))ps.tusen takk for hyggelige kommentarer fra deg:)

  SvarSlett
 3. Denne buksa bærer ingen preg av at det er den første du strikker! kjempesøt bukse (marius= tommel opp!).. praktisk med navn på da.. for størrelsen taler vel for at den sikkert blir brukt i barnehage eller noe;)

  SvarSlett
 4. Netta Marie: Haha, skulle tatt seg ut! ;)

  SvarSlett
 5. Hobbystua: Takk for det! Mottakaren blei kjempefornøgd :)

  SvarSlett
 6. Monica: Takk for det! Den var faktisk ikkje sååå stor som eg frykta, men eg hadde jo strikka både genseren og buksa i størrelse 2 år, sjølv om mottakaren berre er 1 år, så eg visste jo at den antagelegvis ville vera litt stor. Men det fungerte heilt fint :)

  SvarSlett

Eg blir kjempeglad om du legg igjen ein liten hilsen :)