søndag 2. juni 2013

Fiona

Husker dere Elvira tunika/kjolen eg strikka for ei stund tilbake? Nå har eg strikka nok ein tunika/kjole av same mønsterdame. Denne er sjølvsagt også veldig søt! Må sei ho dama kan dette med å designe søte baby-kjoler!

Framsida

Baksida

Små hjerteknappar

Mønster: Fiona
Garn: Baby Merino fra Drops
Pinne: nr. 3 og nr. 3,5
Størrelse: 3-6 mnd.
Garnmengde: litt over 1,5 nøste rosa +
liten slump av kontrastfarge Eg har forresten strikka denne rundt og rundt, og ikkje i to deler som sys saman til slutt i sidene, slik som oppskrifta vil ha det. Eg såg ikkje heilt vitsen i å strikke heile att og fram, for så å sy saman, når den fint kan strikkast rundt og rundt. Det eg gjorde da var å ta alle delene saman den omgangen det skulle leggast opp masker for armhola. Det einaste du må passe på er at på dei første mønsterrapportane er det ulikt maskeantall mellom mønsteret på framsida og baksida. Men etter kvart så blir desse like og då er det ingen problem :) 

5 kommentarer:

 1. Åååå, denne var lekker! :) Ser etter en fin, men ikke så altfor avansert kjole jeg kan strikke til vesla mi. Må sjekke mønster til denne.

  Nydelig plagg i herlige farger! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Då trur eg du har finne den rette kjolen, for denne er ikkje avansert i det heile tatt og resultatet er jo kjempesøtt! :)

   Slett
 2. Så søt kjole! Det mønsteret må jeg og ha;)

  SvarSlett
 3. Kjempefin kjole du har strikket, i herlige farger! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk takk! Veldig fornøyd med fargekomboen sjølv også :)

   Slett

Eg blir kjempeglad om du legg igjen ein liten hilsen :)